9 Temmuz 2015 Perşembe

Burun Estetiği Uygulaması

Burun estetiği ve diğer estetik uygulamaların ameliyat öncesi bilgisayar ortamında düzenleyerek
yapıldığını artık bilmeyeniniz yoktur. Bu tarz programlar size ameliyat sonrası nasıl bir görünme kavuşacağınıza dair büyük fayda sağlamakta aynı zamanda doktorunuza nasıl bir görünüm istediğinizi daha iyi anlatmanızı sağlamaktadır.

Teknolojinin hızlı gelişmesiyle artık bilgisayar ortamında yapılan her şeyi tablet ve telefonlarda uygulamalar sayesinde yapılabildiğini her gün şahit oluyorsunuz. Bu gelişmelerin estetik sektörüne etki etmeyeceğini düşünmek saçmalık olurdu :). Artık geliştirilen uygulama sayesinde ameliyata girmeden hatta doktorunuza gitmeden, kendi cep telefonu veya tabletinizde burnunuzun nasıl bir görünüme sahip olacağını kendiniz görebilirsiniz.
Uygulamayı ben şahsen indirmedim. Tanıtım fotoğrafların gayet başarılı duruyor. Yorumlarda ise; bazıları çok memnun kalırken, bazıları ise beğenmediğini dile getiriyor. Size vereceğim uygulama sayfasına girerek kendiniz uygulamayı yükleyip, yüklemeyeceğinize karar verebilirsiniz. Yükleme işini bu kadar bilgi veriyorum çünkü uygulama ücretleri. Bu yazı yazdığım gün ortalama 4 TL ücreti vardı.
Uygulamanın klavuzunu incelediğimde kullanımı gayet rahat görünüyor. Çünkü işlemlerini küçük simgeler sayesinde yapıyorsunuz. Bu simgelerinde ne işe yaradıklarını zaten artık herkes biliyor. Örnek olarak; X işaretinin işlemi iptal edeceğini, Sağa sola ok tuşunun Önceki ve Sonraki fotoğrafı göstereceği gibi.
Yanda ki fotoğrafı uygulamanın tanıtımından aldım. Aşağıda verdiğim uygulama linklerine tıklayak sizde daha detaylı inceleyebilirsiniz. Bu çalışmanın en büyük artılarından biri de Hem Android Hem de IOS (Apple) için uygulamasının olmasıdır. Bu sayede başkasının telefonunu rica etmek zorunda kalmayacaksınız.
Uygulamayı kullandıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kaeriasarl.psslite&hl=tr
https://itunes.apple.com/us/app/plastic-surgery-simulator/id414469628?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder