24 Haziran 2015 Çarşamba

Ameliyatsız Burun Estetiği

Ameliyatsız burun estetiği, son zamanlar daha fazla kullanılmaya başlanan bir burun estetiği
çeşitlerindendir. Burun estetiği olmak isteyen ancak, bu değişikliğin çok fazla olmadığı, küçük müdahalelerle gerçekleşebilecek ameliyatlara, "Ameliyatsız Burun Estetiği" denir. Peki, herkes bu ameliyat için uygun mudur? Kimler bu bu işlemi gerçekleştirebilir? İşlem nasıl gerçekleşir? İşlem sonrası düzelme süresi nedir? Ameliyatsız burun estetiği fiyatları nasıl? Gibi sorular bu burun estetiği düşünen kişilerin en büyük merakıdır. Bizde bu konuları sizler için araştırdık.

Kimler Ameliyatsız Burun Estetiği Olabilir?

Burnunda çizgiler, dengesizlikler, çöküntüler ve  burun ucu çöküklüğü olan kişilere daha çok bu ameliyat uygulanmaktadır. Ayrıca nadir de olsa, burnunun küçüklüğünden rahatsız olup, burnunu büyütmek isteyen kişilere bu işlem uygulanmaktadır. Özellikle bu şikâyetlere sahip olup, ameliyat olmaktan korkan kişiler için, "Ameliyatsız Burun Estetiği" çok uygundur. Burnunun küçültmek, kısaltmak veya burun deliklerini daraltmak isteyen kişilere bu ameliyat uygulanamaz.
Bazen de burun estetiği ameliyatı olmuş ancak, ameliyatı istenildiği gibi geçmeyen kişilere de bu işlem uygulanır. Burun ucuna, kenarlarına botoks ve dolgu uygulaması yapılarak, tekrar anestezi almasına gerek kalmadan işlem gerçekleştirilebilir. Hamileler, kan sulandırıcı ilaç içenler ve sinir-kas rahatsızlıkları olan kişilere bu işlemin uygulanması doğru değildir.

Ameliyatsız Burun Estetiği Nasıl Gerçekleşir?

Ameliyatsız burun estetiği, burnunda çizgi, dengesizlik ve çöküntüler, botoks ve dolgu yöntemi kıkırdak ve kemik yapısına hiç müdahale edilmez. 15-20 dakika arası gibi bir süreç içerisinde bu ameliyat gerçekleştirilebilir.
kullanılarak kapatılır. Burun kanatları açıksa daraltılır. Burun ucuna müdahale edilir. Tabi bu işlemlerin yapılması için doktorlar genellikle burun-mimik testi kullanırlar. Bu işlemde anestezi kullanılmaz. Uygulanacak bölgeyi uyuşturmak için kremler kullanılabilir. Bu ameliyatta burnun

İşlem Sonrası Düzelme Süresi Ne Kadardır?

Ameliyatta kıkırdak ve kemiklere dokunulmadığı için, ameliyat sonrasında şişlik ve morluk gibi bir durumun olması beklenmez. Sadece hafif kızarıklıklar ve şişlikler olabilir. 2-3 gün içerisinde uygulanan işlemin kendini göstermesi ve hastanın sosyal hayatına dönmesi planlanır. Dolguya ve botoksa alerjisi olan kişilere bu işlem uygulanmaz.

Ameliyatsız Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği kadar zor bir ameliyat olmadığı için, fiyatları da onun kadar yüksek değildir. Ama butun estetiğinde olduğu gibi bundada fiyatlar farklılık göstermektedir. En yüksek fiyat 2.500 TL olarak bilinmektedir. Ama artan talep doğrultusunda bu fiyatlarda artabilmektedir.
İster burun estetiği ameliyatı olun, isterseniz de ameliyatsız burun estetiği olun, sizin için en önemli gerçek görüntünüzden önce sağlığınızdır. Bu yüzden sağlığınızı riske atacak bir durumunuz varsa bu işlemlerden kaçınınız. Ve uygun ücretlere kanarak herkese bu işlemleri yaptırmayınız. Bunun için  Burun Estetiği Ameliyatı Öncesi Sık Sorulan Sorular yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Ameliyatsız Burun Estetiği Videosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder